Groepen

Voor groepen bieden we diverse mogelijkheden. Hieronder vind je twee standaard opties.
Het is uiteraard ook mogelijk om een diner of borrel op maat te bespreken.

 

Optie 1:

Je zit op de eerste verdieping.
Afhankelijk van het aantal personen deel je deze ruimte met andere gasten. Vanaf 8 personen werken we met een keuzemenu, minder dan 8 personen eten gewoon van de kaart. Bij meer dan 8 personen, ligt een kaartje op tafel waar een 3- gangen keuzemenu op staat. Het 3- gangen menu kost €35,- per persoon. Alle drankjes die genuttigd worden, worden apart aangeslagen.

 

Optie 2:

Je zit in de kelderkamer.
Hier geldt een speciaal arrangement. Je pakt zelf je drankjes en dekt de tafel, wij verzorgen een heerlijk 3-gangen menu. Borden, bestek en servetten haal je van de plank, glazen staan in de kast. Er staat een gevulde koelkast tot jullie beschikking met bier, wijn en fris. Een warme drank zoals koffie of thee kun je bestellen aan de bar.
De voor- en nagerechten worden op plateaus geserveerd. Op deze plateaus vind je een groot deel van onze gerechten van de menukaart.
Voor de hoofdgerechten is er keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Op het beschikbare krijtbord kun je de keuze bij binnenkomst opschrijven.
Het keldermenu kost €35,- per persoon. Alle drankjes die genuttigd worden, worden apart aangeslagen.

Reserveren

Klik op onderstaande button om online te reserveren. Je mag ook telefonisch reserveren via het telefoonnummer 033-7200810.

Reserveren

Menukaart

Bekijk hier onze menukaart.

Menukaart

Impressie